Не проживши й року Аліна Гросу розлучилася з чоловіком

Влітку минулого року всі тільки й обговорювали, що гучне весілля Аліни Гросу. Але, на жаль, щастя тривало недовго. Сьогодні стало відомо про те, що Аліна Гросу розлучилася з чоловіком всього через кілька місяців після весілля.

Зірка, недавно випустила кліп про зради та дала інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де зізналася, що після гучного весілля з московським бізнесменом Олександром Комковим влітку 2019-го року, вони розлучилися.

Нагадаємо, розкішне весілля Аліни та Олександра відбулося в замку в Італії, з купою зіркових гостей. Свято обійшлося батькам Аліни в майже 100 тисяч євро. Але казка виявилася недовгою.

“Вийшло так, що в грудні мені Саша сказав: “Давай поживемо окремо”. Я не могла йому цього пробачити, тому що ти або хочеш жити зі мною, або робиш щось інше”,- відверто зізналася Гросу. За її словами, вона була в шоці від такої пропозиції коханого, але все ж зібрала свої речі і переїхала в іншу квартиру.

Проблеми в стосунках молодого подружжя почалися майже відразу після одруження, а в кінці осені 2019-го року все взагалі пішло шкереберть:

“Це не було як грім серед ясного неба, але я не думала, що дійде до розлучення. Це був шок.”

Аліна ще сподівалася на возз’єднання, однак з боку Олександра ніяких кроків не було, а бігати за чоловіками вона не звикла:

“Коли ми жили нормально разом, я дуже його поважала за вірність. Думаю, що якраз за той місяць, коли ми жили окремо, він з кимось познайомився і тому вирішив спробувати щось нове.

Аліна досі не може зрозуміти, як так сталося, бо сподівалася, що їх казка буде на все життя:

“Я зараз не думаю, що я винна в цьому, просто у нас кардинально змінилися цінності, я хотіла стабільності, а він хотів експериментів. Нас несло в різні течії. Мені здається, що він мене вже розлюбив, або зовсім не любив.”

А як відреагували батьки Аліни на розлучення, і чи готова співачка почати нові стосунки, дивіться далі у відео.

Читайте також: Настя Каменських розповіла, як продовжити пляжний сезон та показала фігуру в бікіні

Поділись


Новини партнерів