Дружина зірки серіалу «Пліткарка» народила дитину після двох викиднів

36-річна Доміно Керк повідомила радісну новину. В їхній з 33-річним Пенном Беджлі родині сталося поповнення.

Дружина зірки серіалу «Пліткарка» слідувала прикметі, згідно з якою новонародженого не можна показувати одразу після появи на світ, щоб не наврочити. Співачка витримала цей період, і не тільки 40 днів не показувала свою дитину, але й нікому не розповідала про неї.

Спочатку шанувальники дізналися про малюка, коли Доміно оприлюднила малюнок з серцем. Кохана Пенна натякнула, що у них народився хлопчик. «Його серце вдома», – лаконічно написала Керк. А потім з’явилося фото крихітки і його мами.

Беджлі зобразив кохану дружину і сина, поки вони спали. Малюк в пелюшках лежав на колінах у батька, а Доміно комфортно розташувалася поруч. Компанію молодим батькам і малюкові склав один з вихованців подружжя.

Шанувальники привітали актора і співачку з поповненням. «Прекрасні новини!», «Хай син росте сильним і здоровим!», «Як чудоово!!! Щастя всій родині!», «Насолоджуйтесь кожною хвилиною!», «Надсилаю вам промені добра і море любові», «Це так чудово!» – написали користувачі.

Беджлі отримав широку популярність завдяки серіалу «Пліткарка». Пенну дісталася роль Деніела Хамфрі. За сюжетом його герой родом з Брукліна, який мріє добитися успіху. З вигляду непримітний юнак потрапляє в коловорот інтриг разом з «золотою молоддю» з Верхнього Іст-Сайду.

Для Доміно і Пенна цей малюк був дуже бажаним. Подружжя двічі намагалися завести дитину, але кожен раз закінчувався викиднем. Це пояснює те, чому Керк так ретельно оберігає новонародженого. Актор став батьком вперше, а у співачки є 11-річний син Кассіус від попередніх стосунків.

Читайте також: Брітні Спірс вразила фізичною формою та показала стійку на руках

Поділись


Новини партнерів