Донька Уми Турман відверто розповіла про рідкісну хворобу

22-річна Майя Хоук зізналася, що у неї дислексія, однак актрису це не засмучує.

Донька Уми Турман і Ітана Хоука робить успішну кар’єру в Голлівуді. Дівчина знялася в популярному серіалі «Дуже дивні справи», а також у фільмі знаменитого режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в … Голлівуді». Майя з зусиллями досягла таких висот, незважаючи на зіркових батьків.

Актриса вперше розповіла про своє захворювання – дислексію. Через порушення здатності опановувати навичками читання і письма над дівчиною знущалися однокласники в звичайній школі. Хоук було нестерпно важко усвідомлювати, що вона відстає від однолітків у розвитку.

«Я піддавалася буллінгу. В результаті батьки віддали мене в спеціалізовану школу для дітей з обмеженими можливостями. Я дуже вдячна мамі і татові за те, як вони мотивували і заохочували мій інтерес до творчості», – зізналася Майя.

Незважаючи на труднощі, актриса не сприймає хворобу як недолік. Хоук, навпаки, вважає, що їй пощастило, адже у неї є можливість інакше поглянути на світ.

«Я б не сказала, що страждаю. Швидше, це добра новина. І в сучасному світі людей з такими порушеннями, як у мене, дуже багато. Крім того, дислексія змусила мене ще більше полюбити читання і письмо. Мені подобається спостерігати, як я вдосконалююсь», – передає слова дочки Турман Page Six.

Читайте також:Солодка дієта Уми Турман: мінус 5 кг і 3 десерти в день

Поділись


Новини партнерів