Ріанна пробачила екс-бойфренда, який її бив

32-річна Барбадоська співачка шокувала фанатів. Ріанна заявила, що до сих пір має почуття до 31-річного Кріса Брауна.

Виконавиця хіта «Diamonds» і американський співак пройшли складний шлях. Пристрасний роман зірок запам’ятався громадськості синцями Ріанни і судовими розглядами. Однак тепер поп-діва говорить про колишнього коханого з теплом і не ховає образи.

Ріанна дала інтерв’ю Опрі Уїнфрі, де зізналася, що не готова викреслювати Кріса зі свого життя. Навпаки, він залишається для артистки одним з найближчих і дорогих людей. Зірка щаслива знову спілкуватися з Брауном.

«Ми змогли знову побудувати довірчі відносини і тепер дуже близькі друзі. Я люблю і завжди буду любити його, а він мене. Це неможливо змінити так легко, якщо у вас були справжні почуття. Кріс же був любов’ю мого життя», – передає слова РіРі Daily Star.

Більш того, співачку турбує те, в якому стані перебуває екс-бойфренд, який отримав умовний термін за її побиття. За словами Ріанни, вона спокійна тільки тоді, коли Кріс щасливий і не самотній.

Однак Барбадоська красуня заперечує ймовірність того, що вони з Крісом будуть разом. «Він у відносинах з самим собою. Я самотня, але ми підтримуємо зв’язок з моменту, як зняли заборону на його наближення до мене. Працювати над цим було непросто», – додала зірка.

Читайте також: Ріанна знялася у відвертій фотосесії для власного бренду білизни

Поділись


Новини партнерів