Адель викликала шквал негативних емоцій своїм вбранням

Виконавиця хіта Rolling in the Deep дуже змінилася після розлучення. За останній рік Адель скинула 45 кілограмів. Дівчина сиділа на жорсткій дієті, а також активно займалася спортом. Співачка вирішила продемонструвати результати екстремального експерименту.

Адель в яскравому вбранні та без макіяжу знялася у дворі свого розкішного особняка. Зірка приміряла бікіні з принтом, що повторює кольори прапора Ямайки, і ефектні лосини. Аутфіт підкреслив красиві груди і струнку талію молодої мами.

Провокаційний look Адель прикрасила пір’ям. Співачка також зробила незвичайну зачіску. Зірка надихнулася б’юті-традиціями народу банту, що проживає на території Африки.

Таким чином виконавиця підтримала організаторів Ноттінг-Хіллського карнавалу. Захід щорічно проводиться в рідному місті Адель Лондоні. Однак в цьому році через пандемію коронавірусу святкування відбулося в онлайн-форматі. Співачка не стала сумувати і влаштувала костюмовану вечірку у себе вдома.

Фоловерів захопила фігура Адель. Зірку обсипали компліментами. «Ти тільки що підірвала Мережу!», «Виглядаєш потрясно. Ти проробила величезну роботу», «Продовжуй надихати нас», «Страшенно приваблива», «Ну дуже сексі!», «Горяча!», «Жінка-вогонь!», «Як тобі вдалося так схуднути?!», «Не віриться, що твоє тіло реальне», – прокоментували фанати.

Серед передплатників Аделі знайшлися і ті, кого образив її образ. Співачку звинуватили в культурній апроприації – присвоєнні символів матеріальної культури іншого етносу.

«Зачіска банту явно була зайвою», «Досить уподібнюватися іншим поп-дівам і привласнювати собі елементи культури темношкірих», «Темношкірі жінки піддаються дискримінації за те, що носять національні зачіски, такі як вузли банту і локони, але білі люди – ні. Це несправедливо, і саме тому це так дратує», – висловилися користувачі Instagram.

Читайте також: Помітно схудла Адель нарешті з’явилася на публіці

Поділись


Новини партнерів