Настя Каменських показала, як виглядає одразу після пробудження

33-річна українська співачка показала себе відразу після пробудження. Настя Каменських постала в пікантній нічній сорочці.

Дружина Потапа влаштувала шанувальникам по-справжньому добрий ранок. Поп-діва звернулася до публіки просто з ліжка. Оголена зірка передбачливо прикрила пікантні місця ковдрою і руками. Настю потішила власна зачіска. Співачка ефектно прибрала розпатлане волосся з обличчя і трохи подуріла.

Але на цьому сюрпризи для фанатів не припинилися. Одягнувши пеньюар з мереживом, Каменських зробила кілька фото. Зірка навіть в сонному стані виглядала чудово. Відсутність макіяжу і укладання тільки додало Насті чарівності.

“Доброго ранку! Які ви в перші хвилини пробудження?» – звернулася до фоловерів артистка. Кохана Потапа зазначила, що найчастіше прокидається в чудовому настрої.

Користувачів захопив ніжний ранковий образ Насті. «Яка мила!», «Красива», «Ви виглядаєте краще в перші хвилини пробудження, ніж я в принципі», «Хочеться тебе обійняти і зацілувати!», «Загадково романтична», «Красива навіть сонна і без макіяжу», – написали шанувальники.

Настя в пенюарі Настя

Читайте також: Настя Каменських показала ефектний трюк в морі

Поділись


Новини партнерів