Настя Каменських показала ефектний трюк в морі

Зірка приміряла красивий пляжний образ. Настя похизувалася розкішними вигинами і апетитними формами в купальнику кольору слонової кістки. Глибокий виріз з вільною шнурівкою підкреслив її пишні груди. Каменських постала без макіяжу. Її обличчя обрамляло густе кучеряве волосся.

На відео Настя пірнула з причалу в воду і виринула назад абсолютно сухою. Такий трюк зірка провернула за допомогою спеціального додатку, що дозволяє записати відео в зворотному порядку. «Кожен день – це подарунок. Будьте вдячні за це», – зауважила Каменських.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Шанувальники співачки не поскупилися на компліменти. «Струнка русалка», «Вау, суха виходить з води», «Обожнюю вас, красуня наша», «Ви тут на Ебру схожі з серіалу “Вітряний”», «Найкрасивіша і розкішна жінка», «Ух, як вистрибнула, циганочка», «Настя, ви дуже красива дівчина. Нехай у вас в житті все буде добре», – написали фоловери зірки.

39-річний Потап показав романтичний кадр з дружиною. Настя постала в білосніжному аутфіті – топі, мікрошортах і стильному блейзері. В руках вона тримала букет білих тюльпанів. Музикант запросив кохану на вечерю в ресторан «Бакінський бульвар» в околицях Києва. «На побаченні з дружиною», – лаконічно зазначив Потап.

потап і настя

Користувачі похвалили артистів за те, що вони зберегли романтику і гармонію у відносинах після стількох років знайомства і після укладення шлюбу. «Найкращі», «Ніхто після весілля побачення не відміняв. Молодці, так і треба», «Такі щасливі і сонячні», «Най-най. Неймовірно красиві. Всіх благ», «Моя улюблена пара», – написали в коментарях.

Читайте також: Настя Каменських показала струнку фігуру в спортивному топі та легінсах

Поділись


Новини партнерів