Настя Каменських підкорила мережу запальним танцем

Енергії і пластичності R’n’B-діви можна тільки позаздрити. Дружина Потапа записує ролики, які не просто захоплюють, але й надихають фанатів. Одним з таких стало відео на ремікс треку Laffy Taffy виконавця Fly Boy Fu.

Настя одягла для танцю напівпрозору міні-сукню, яка підкреслила переваги її фігури. Облягаючий наряд був дуже доречним – в рухах Каменських зробила акцент на груди і стегна. Співачка активно трясла формами в ритм музики і підкріплювала це радісними емоціями. «Коли танцюєш в душі, тілу неможливо чинити опір», – написала Настя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Фоловери закидали артистку компліментами. А деякі передплатниці зізналися, що захотіли навчитися так само танцювати. «Вогонь!», «Це дуже красиво», «Сексі», «Повторю перед чоловіком! Просто супер!», «Самій захотілося в танок», – написали користувачі.

Каменських дала шанувальникам поглянути на їх з Потапом сімейну ідилію. Вона оприлюднила ролик, на якому ніжилася з коханим. Подружжя засмагали і слухали музику. Потап скорчив зворушливу гримасу, коли опинився в кадрі, а потім ласкаво притиснув і поцілував Настю.

Читайте також: Настя Каменських показала стрункі ніжки у яскравій міні-сукні

Поділись


Новини партнерів