Анджеліна Джолі намагалася виправдати свою поведінку після скандалу з суддею

45-річна американська актриса вирішила згладити недавній конфлікт з 56-річним Бредом Піттом. Анджеліна Джолі відмовилася від тактики нападу.

Зірка «Малефісенти» зрозуміла, що спровокувала скандал, який може мати вкрай негативні наслідки. Актриса зажадала усунути суддю Джона Удеріка від справи про опіку над її з Бредом шістьма дітьми, дуже розсердивши Пітта.

Анджеліна захотіла пом’якшити ситуацію, більш ввічливо пояснивши свою позицію. За зірку виступила її адвокат Саманта ДеДжейн. Вона повідомила пресі, що Джолі хоче уникнути конфлікту.

«Все, що хоче мій клієнт, – це чесність. Анджеліна просить справедливого судового розгляду, заснованого на фактах, без будь-яких особливих привілеїв для жодної зі сторін», – цитує ДеДжейн Us Weekly.

Адвокат актриси підкреслила, що довіра до процесу буде тільки тоді, коли його учасникам забезпечать прозорість і неупередженість. Вона висловила надію на розуміння і підтримку з боку Бреда.

Джолі і Пітт чотири роки не можуть вирішити питання опіки над шістьма дітьми. Здавалося, що колишнє подружжя домоглися консенсусу і готові йти далі. Але Анджеліна відчула підступ з боку Бреда і знову розгорнула боротьбу.

Актор спочатку вмовляв екс-кохану одуматися. Але терпіння Пітта урвалося. Він зібрався відповісти на удар Джолі в повній мірі.

Читайте також: Бред Пітт вирішив забути про перемир’я з Джолі

Поділись


Новини партнерів