Анджеліна Джолі емоційно описала свою самоізоляцію

45-річна Анджеліна Джолі розповіла, як провела час на суворому карантині в Лос-Анджелесі. За словами актриси, нудьгувати було ніколи.

Зірка фільму «Містер і місіс Сміт» провела кілька місяців в самоізоляції в своєму голлівудському особняку за 25 мільйонів доларів. Компанію Анджеліні склали 19-річний Меддокс, 16-річний Пакс, 15-річна Захара, 14-річна Шайло і 12-річні близнюки Вів’єн і Нокс, а також численні домашні вихованці: від собак з кроликами до ящірок і змій.

Актриса пояснила, що для неї жити в постійному русі і метушні – звичайна справа. Джолі навіть насолоджувалася тим, що будинок був повний людей і тварин. Екс-дружині Пітта такий режим піднімав настрій.

«Знаєте, я ніколи не була з тих, хто любить розслабитися. Я люблю хаос, а якраз це він і був: шестеро дітей, собаки, м’ячі всюди тощо. Просто мені подобається бути звичайною людиною і сміятися над усім цим», – поділилася Анджеліна.

Багатодітна мама зізналася, що вона намагалася зробити кожен день продуктивним і організувати всіх. Однак з цим обов’язком, за словами зірки, краще впоралася Захара. Проте Джолі стежила за навчанням дочок і синів, при цьому нагороджувала їх приємним відпочинком.

«У нас було багато попкорну! І, як будь-яка звичайна сім’я, ми одягалися в піжами, запасалися закусками і дивилися кіно», – передає слова акторки Daily Mail .

Анджеліна додала, що їм пощастило бути поруч. Дітям подобається їх велика компанія, і вони намагаються допомагати один одному.

Читайте також: Анджеліна Джолі намагається затягнути процес розлучення з Бредом Піттом

Поділись


Новини партнерів