Келлі Осборн розповіла, що схудла на 39 кілограмів

На початку цього року донька Оззі і Шерон Осборн, Келлі, сказала, що догляд за собою зробить своїм пріоритетним завданням. І свого слова вона дотримала. Днями 35-річна зірка поділилася знімком в автомобілі, який дуже вразив її шанувальників. Вони відзначили, що вона виглядає помітно схудлою, і Келлі підтвердила, що насправді сильно схудла.

Так, я схудла на 39 кілограмів з тих пір, як ми останній раз бачилися. Ти можеш в це повірити? – відповіла Осборн мамі своєї співведучої шоу The Real Дженні Мей.

Минулих вихідних вона також опублікувала в Сторіс знімок бірки одягу 26-го розміру (що відповідає приблизно 42-му нашому) і написала, що хвалиться, тому що багато працювала.

Секрет свого схуднення Келлі поки не розкрила, хоча шанувальники активно просять у неї заповітний “рецепт”.

Осборн

На початку цього року вона писала, що 2019 рік був для неї дуже важким.

Я прийшла до усвідомлення того, що постійно ставлю потреби інших вище своїх власних, тому 2020 рік буде роком мене! Прийшов час поставити себе на перше місце, перестати брати на себе чужі турботи і бути крутою тверезою жінкою, якою я була народжена бути, – відзначала вона.

Втім, приділяти більше уваги собі і своєму здоров’ю Келлі почала давно – вже два з половиною роки телезірка не вживає алкоголь і веде тверезий спосіб життя. Вона пояснила, що таке рішення прийняла самостійно.

Я просто повинна була зупинитися. Я стаю веселою людиною, коли вип’ю, але після певного моменту я перетворююся на ту дівчину, про яку люди кажуть: “Заберіть її звідси!”. Я не хотіла прокидатися і називати це похміллям, я повинна була зупинитися,
– говорила вона.

Поділись


Новини партнерів