Сальма Хайек показала, як виглядає її мама

Сальма Хайек показала, як виглядає її мама

53-річна Сальма Хайек показала рідкісне спільне фото з Діаною Хіменес Медіною. Мексикано-американська актриса ніжно звернулася до жінки, яка подарувала їй життя.

Зірка фільмів «Від заходу до світанку» і «Фріда» залишила зворушливе послання матусі. Сальма нагадала, що успадкувала від неї привабливу зовнішність. Діана відсвяткувала день народження, з яким її публічно привітала всесвітньо відома донька.

«З днем ​​народження мою прекрасну маму. Спасибі за життя, любов і гени», – чуттєво підписала світлину Хайек. У матері і артистки схожі риси обличчя і довге темне волосся.

Шанувальники акторки порахували, що Сальма дійсно дуже схожа на маму. «Обидві красуні», «Ви дуже ефектні», «Так, дивовижні гени», «У шикарної матері розкішна дочка, розумниця і красуня», «Приголомшлива жінка, з особливим шармом», – написали вони.

Читайте також: Сальма Хайек показала, як виглядає без макіяжу

Діана Хіменес Медіна – оперна співачка іспанського походження. Вона вийшла заміж за Самі Хайек Домінгеса, керуючого нафтовою компанією ліванського походження, батька Сальми. У подружжя в 1975 році народився син. Брат актриси носить ім’я батька.

Поділись


Новини партнерів