Наталі Портман запідозрили у третій вагітності

У мережі обговорюють нові фотографії 39-річної Наталі Портман з сімейної прогулянки з 43-річним чоловіком Бенджаміном Мільп’є. Шанувальники розглянули на знімках кругленький живіт актриси і тепер підозрюють, що Наталі знову вагітна.

Сама актриса і її представники поки не коментували чутки. Нагадаємо, у Наталі є двоє дітей: син Алеф, який народився в 2011 році, і дочка Амалія, яка народилася в 2017 році.

Мільп” і Портман почали зустрічатися під час зйомок фільму “Чорний лебідь”, де Наталі зіграла балерину, а Бенджамін працював хореографом і також зіграв одну з ролей. У грудні 2010 року преса повідомила про заручини пари, а весілля вони зіграли 4 серпня 2012 року.

Нагадаємо, в минулому році стало відомо, що Наталі візьме участь в зйомках нового фільму з всесвіту Marvel – Thor: Love and Thunder, режисером якого став Тайка Вайтіті. Згідно з анотацією, її героїня в новому фільмі повинна взяти на себе обов’язки Тора-громовержця і стати володаркою молота. Вихід картини на екрани спочатку був запланований на листопад 2021 року.

Поділись


Новини партнерів