Внучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в купальнику

Софія Євдокименко

19-річна Софія Євдокименко похвалилася стрункою фігурою. Дівчина приміряла пляжний аутфіт.

Внучка Софії Ротару живе в США. У Нью-Йорку вона вивчає дизайн і пробує свої сили в fashion-індустрії. Літо модель вирішила провести в Україні. Інстадіва показала шанувальникам природну красу країни.

Євдокименко влаштувала ефектну фотозйомку в лісі. Модель знайшла гарну галявину, оточену соснами. Софія роздяглася до купальника і постала в променях сонця.

Родичка знаменитої співачки лягла на траву і продемонструвала хвилюючі вигини засмаглого тіла. Поруч з дівчиною позував її улюбленець – пес Джиммі. Чотириногий друг Софії нерідко бере участь в її фотосесіях.

Фанатам Євдокименко сподобалися нові кадри. Блогершу обсипали компліментами. «Венера Мілоська», «Богиня мого роману», «Надихає», «Неземна», «Афродіта!», «Чиста краса», – прокоментували користувачі Instagram.

Дівчина також сходила на кінну прогулянку. Внучка Ротару показала знімок з білим конем. Софія знялася в бежевому корсеті і коротких джинсових шортах. Модель розпустила світле волосся і зробила легкий макіяж, який підкреслив її природну привабливість.

Для іншого фото Євдокименко приміряла білий комбінезон. Красуня кокетливо розстебнула кілька гудзиків, оголивши груди в чорному бра.

Поділись


Новини партнерів