“Я був з Селеною”: Джастін Бібер спростував звинувачення в сексуальному насильстві

Джастін Бібер

26-річний Джастін Бібер став учасником секс-скандалу. Канадського музиканта звинуватили в домаганнях і згвалтуванні. Але він не став відмовчуватися.

Проти виконавця хіта «Baby» виступили дві дівчини. Перша заявила, що Джастін силою змусив її вступити з ним в інтимний зв’язок чотири роки тому в готелі Four Seasons в Остіні. Друга стверджує, що Бібер згвалтував її рік тому.

Музикант вирішив виступити зі спростуванням. За словами співака, зазвичай він намагається не звертатися уваги на скандали навколо своєї персони, але дружина і команда підштовхнули його на публічну відповідь. Джастін також пояснив, чому мовчав цілу добу.

«Ходять чутки, але сексуальне насильство – це те, до чого я ставлюся серйозно. Я хотів висловитися відразу ж, але з поваги до великої кількості жертв, які щодня стикаються з цими проблемами, я хотів переконатися, що зібрав факти, перш ніж робити які-небудь заяви», – пояснив Бібер.

Він запевнив, що в історії про зґвалтування в готелі Four Seasons немає ні краплі правди. Джастін заявив, що у нього є докази своєї невинності. Виявилося, що підтвердити слова музиканта можуть співробітники готелю і його екс-кохана Селена Гомес.

«Так, я дійсно з’явився там на фестивалі SXSW і заспівав кілька пісень. Але чого не знала ця жінка, так це того, що я був присутній там зі своєю колишньою дівчиною Селеною Гомес. Регіональний менеджер Four Seasons також підтвердив, що я не був в готелі ні 9, ні 10 березня, і я готовий підтвердити це ЗМІ, якщо буде потрібно», – написав Бібер в Twitter.

Музикант опублікував фото докази, що він був в Остіні з Гомес. Джастін також доклав переписку з адміністратором Westin – готелю, в якому співак зупинився в цей час зі співачкою і друзями.

Бібер заявив, що збирається притягнути до відповідальності дівчат, які звинуватили його. З приводу другого інциденту представники співака повідомили, що історія фейкова, а у зірки також є залізне алібі.

Бібер емоційно висловився про вуличні протести проти поліцейського свавілля в США. Джастін вибрав незвичайний спосіб продемонструвати свою підтримку жертвам расизму. Бібер відвіз дружину в мальовничий природний заповідник. Вони влаштували побачення в купальниках. Хейлі розповіла про перший поцілунок з музикантом.

Поділись


Новини партнерів