“Жахливий приклад”: Кайлі Дженнер опинилася в центрі скандалу через найкращу подругу

На 22-річну Кайлі Дженнер обрушився шквал критики. Інстадіву засудили за порушення карантинних правил.

Зірка повеселилася на 23-річчі своєї кращої подруги Анастасії Караніколау в Лос-Анджелесі. Модель влаштувала вечірку, на яку покликала близьких друзів. Іменинниця запропонувала всім одягнутися в одному стилі. Караніколау поділилася кадром з торжества. Знімок нашкодив репутації Кайлі.

Користувачів обурило, що Дженнер і її приятелі порушили одразу кілька правил, введених для запобігання поширенню коронавірусу. Уряд США послабив карантин, але маски і соціальну дистанцію ніхто не відміняв. Тому на адресу зірки полетіли гнівні коментарі.

«Кайлі, на тебе рівняється молодь, а ти подаєш жахливий приклад», «Якось всі різко забули, що пандемія ще не закінчилася», «Егоїстка! Ти так довго не бачилася з рідними, але вирішила тертися поруч з друзями без масок», «Так нерозумно жертвувати здоров’ям заради тусовки», «Ідіоти. А найприкріше, що ти, Кайлі, з ними», – написали в Мережі.

Читайте також: Настя Каменських замилувала ніжною світлиною з чоловіком

Дженнер вирішила задобрити прихильників. Вона зробила репост колажу зі свого дитячого фото і портрета дворічної дочки Стормі. Кайлі заявила, що малятко – її копія. Спадкоємиця успадкувала мамин ніс, вуха і форму очей. «Мій близнюк», – написала зірка.

Поділись


Новини партнерів