Ольга Цибульська вразила архівним фото з колишнім коханим

Ольга Цибульська

Перш ніж стати знаменитою, Ользі Цибульській довелося пройти непростий шлях. Успіх і слава посміхнулася їй після участі в шоу «Фабрика зірок», в якому вона здобула перемогу. Саме після цього проекту про дівчину заговорила вся країна.

Мабуть, 34-річна артистка вирішила згадати минулі часи. Так, на своїй офіційній сторінці в Instagram виконавиця опублікувала архівну фотографію з ще одним переможцем телешоу Олександром Бодянським, в якого співачка була закохана. Після завершення проекту «Фабрики зірок» вони створили групу «Небезпечні зв’язки». Однак дует проіснував всього лише два роки. За цей час вокалісти встигли представити Україну на кількох престижних вокальних міжнародних конкурсах.

«Фінал «Фабрики зірок». Я фотографуюся на обкладинку журналу. Переконана, що життя вдалося: кубок в руках, він закохався. Через рік я, як в казці про Золоту Рибку, залишилася біля розбитого корита. Наш дует розпався – у всіх сенсах. Треба заново будувати кар’єру і відносини», – прокоментувала фото Оля.

З моменту публікації фотографії зібрали понад 11 тис. відміток «подобається». Більшість шанувальників співачки відзначили, що за 13 років Оля практично не змінилася.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)

Поділись


Новини партнерів