Алісія Сільверстоун зізналася, що приймає ванну разом з 9-річним сином

Алісія Сільверстоун зізналася, що приймає ванну разом з 9-річним сином

45-річна голлівудська актриса здивувала шанувальників. Алісія Сільверстоун поділилася незвичайними подробицями особистого життя.

Зірка фільму «Безглузді» виховує 9-річного сина Беара, якого народила в шлюбі з музикантом Крістофером Джакером. Алісія розповіла, як проводить час на карантині разом зі спадкоємцем. За словами актриси, вони танцюють, стрибають на батуті і зі скакалкою. Однак лише їх спільні заняття здалися громадськості вкрай дивними.

«Мій син і я приймаємо ванну разом. А коли його немає поруч, то я приймаю розслаблюючу ванну», – повідомила Сільверстоун.

Алісія зазначила, що під час пандемії вона приділила особливу увагу своєму харчуванню. За словами зірки, їжа сильно впливає на її настрій.

«Я стежу за тим, що їм. Якщо я погано харчуюся, то і відчуваю себе відповідно. У такі моменти мій настрій випаровується», – цитує актрису Page Six.

У самоізоляції Сільверстоун їсть багато свіжих овочів і зелені, часто готує місо-суп і п’є імбирний чай. Актриса також багато гуляє на свіжому повітрі, займається йогою і медитує.

Сина зірки часто приймають за дівчинку через довге волосся. Алісія дає можливість Беару самостверджуватися і ні в чому його не обмежує. Іноді він разом з мамою робить педикюр.

Актриса дотримується думки, що в плаценті міститься величезна кількість поживних речовин і вітамінів. Після народження сина вона з’їла свій «біологічний матеріал». Сільверстоун – вегетаріанка. Зірка написала книгу про здоровий спосіб життя. Алісія розвелася з чоловіком після 20 років спільного життя.

Поділись


Новини партнерів