Слава Камінська відверто розповіла про нового коханого

Слава Камінська відверто розповіла про нового коханого

Українська співачка та солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська зізналася, що після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським закрутила новий роман.

Так, за словами зірки, вона з коханим вже дуже давно разом. Однак представляти чоловіка публіці співачка поки не готова. Про це Камінська розповіла в інтерв’ю програмі “Слава +” (щоб переглянути відео, доскрольте новину до кінця).

“Ми вже довго разом. Але, як знаєш, щастя любить тишу. Тому я не хочу виставляти своє особисте життя на публіку. Вже минулі відносини показувала, і нічим хорошим це не закінчилося. Скажу одне: діти знайомі з моїм чоловіком. Адже вони живуть з мамою, і він бачить їх кожен день. Я їм сказала, що це мій друг. Друг мами. У мене діти не спостерігають такого, щоб вони могли подумати, що це їхній новий батько”, – поділилася Камінська.

Також співачка додала, що вони з коханим живуть окремо і поки не планують нічого змінювати в цьому плані.

“Не дуже поки розумію, як мені почати з ним жити. Перевозити дітей в його пенати? Я не знаю, як це відіб’ється на їхній психіці. Перевозити його в свою квартиру – це також дивно. Є такі пастки”, – підсумувала Камінська.

ДЖЕРЕЛООбозреватель
Поділись


Новини партнерів