Вел Кілмер розповів про бурхливий роман з Джолі

60-річний актор протягом багатьох років вважався головним голлівудським ловеласом. У ліжку Вела Кілмера побували багато світових зірок.

Актор фільму «Бетмен назавжди» вирішив зроибит відверте зізнання. Найбільшу увагу публіки привернули його розповіді про особисте життя. Воно у Кілмера вельми бурхливе.

Кілька років актор зустрічався з культовою співачкою Шер. Вони познайомилися на вечірці. Кілмер зазначив, що як і раніше добре дружить з Шер. Коли в 2016 році лікарі поставили йому страшний діагноз «рак гортані», колишня кохана не замислюючись запропонувала йому допомогу. Вона запросила його залишитися з нею, поки він хворий і бореться зі смертельною недугою.

З Анджеліною актор зблизився в 2004 році, на знімальному майданчику історичного фільму «Олександр». Це було відразу після розриву Джолі з Біллі Бобом Торнтоном. Між зірками відбувся бурхливий, але нетривалий роман. Про нього він розповів в своїх мемуарах «Я твій Гекльберрі».

Кілмер описав Джолі як «душевну і серйозну». Вел зазначив, що, коли люди запитують його про неї, він говорить їм: «Анджеліна схожа на інших жінок і інших суперзірок, але вона більше, ніж жінка». Через рік Енджі почала зніматися у фільмі «Містер і місіс Сміт». Там зав’язалися її відносини з Бредом Піттом.

У Вела також був роман з Деріл Ханною. Він зізнався, що важко переживав розставання з актрисою. «Господь знає, що я страждав від сердечного болю. Розрив з Деріл був, безумовно, найболючішим з усіх», – визнав він.

Протягом двох років Вел зустрічався з культовою моделлю Сінді Кроуфорд. Кілмеру також приписують романи з Мішель Пфайффер, Дрю Беррімор і Періс Хілтон.

Одружений Вел був лише одного разу. У 1988 році він зіграв весілля з актрисою Джоанн Уоллі. У 1991-му у подружжя народилася дочка Мерседес , а через чотири роки з’явився син Джек. Після розлучення Кілмер кілька років судився з дружиною за право опіки. В результаті діти жили по черзі з мамою і татом. Актор купив ранчо поруч з Санта-Фе , де любить проводити час зі спадкоємцями.

Кілмер також розповів про своє насичене творчістю життя. У його фільмографії налічується більше 85 картин і серіалів.

Вел Кілмер був головним голлівудським секс-символом 80-х і 90-х років. Його Бетмена вважають найкращим кіновтіленням героя.

 

Поділись


Новини партнерів