Ванна з сіллю, масаж і квасоля з банки: Віра Брежнєва розкрила секрети стрункої фігури

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе дотримуються вимог по самоізоляції під час епідемії коронавірусу і намагаються не виходити з дому. Проте, 38-річна співачка не перериває зв’язку з шанувальниками. Крім офіційної сторінки в Instagram, на якій з’являються кадри з фотосесій, анонси виступів і розповіді про подорожі, артистка веде окремий блог про красу і здоров’я, в якому розкриває свої секрети.

У період карантину Віра виклала дві безкоштовних часових тренування, на яких показала, як правильно і ефективно займатися в домашніх умовах.

У середу співачка розповіла, що записала третє тренування, запропонувавши шанувальникам чергувати вправи на власний розсуд. «Можете займатися коли хочете, але в ідеалі – через день і йти до своєї мети. На питання – як я доглядаю за своїм тілом? першою відповіддю буде – харчування, другою – тренування. Я розумію, що я вже набридла вам, як наглядач, повторювати одне й те саме, але це аксіома!» – зазначила Брежнєва.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Сегодня была ещё одна наша прекрасная совместная он-лайн тренировка с @danilushkina_ , которая до завтра ещё доступна в прямом эфире. Мы чувствовали вашу энергию даже через телефон и очень радуемся читать о ваших ощущениях в комментариях. Теперь в вашем арсенале сохраненные в IGTV от нас есть 3 тренировки, которые вы можете миксовать, как хотите!💪🏻 заниматься когда хотите , но в идеале – через день и идти к своей цели) на вопрос – как я ухаживаю за своим телом? первый ответ будет – питание, второй – тренировки👍🏻 я понимаю, что я уже надоела вам (читай задолбала), как надзиратель, повторять одно и то же, но это аксиома!!! Конечно, сейчас мое тело кайфует: режим, питание, тренировки – вот просто идеальные условия для того, чтобы быть в шикарной форме!) что ещё я желаю для тела? Массажи! Я люблю жесткий массаж, но без синяков)) массажи помогают восстанавливаться мышцам после тренировки, плюс ещё больше улучшают кровообращение. Ну и кожа заметно подтягивается😉 для крутого массажа нужно – супер-специалист и время)) первый у меня есть, второго обычно нет)) но я выделяю )) а вот сейчас время есть, но карантин)) делаем с Леной самомассаж на ролле)) так же для домашнего ухода использую средства – выложу их, как вчера, в сторис с описаниями и оставлю в highlights 🙌🏻 ничего специфического дома не делаю. Ванна с морской солью ( 500-1000г) раз в 5-7 дней для восстановления, крем для тела – 2 варианта( лёгкий и поплотнее) и скраб – когда вспоминаю(хотя желательно раз в неделю)! Ну и массажи! Это все, что я делаю.. поэтому никаких сверх секретов 🤷🏼‍♀️ питание и спорт вместе упрощают домашний уход. Но завтра по вашим просьбам хочу сделать прямой эфир по самомассажу лица/головы/шеи ❤️ Анонс в сторис 🙌🏻 Какие ещё запросики будут ?)

Публикация от VB Diary 📝 Vera Brezhneva (@vbdiary)

Віра доповнила, що на її фігурі карантин відбивається лише позитивно: «Звичайно, зараз моє тіло кайфує: режим, харчування, тренування – ось просто ідеальні умови для того, щоб бути в шикарній формі! Що ще я бажаю для тіла? Масаж! Я люблю жорсткий масаж, але без синців. Масажі допомагають відновлюватися м’язам після тренування, плюс ще більше покращують кровообіг. Ну і шкіра помітно підтягується».

Співачка пояснила, що зараз через карантин не може зустрічатися з масажисткою, але проводить під її віддаленим керівництвом самомасаж.

На питання про доглядову косметику Віра відповіла: «Нічого специфічного вдома не роблю. Ванна з морською сіллю (500-1000 г) раз в 5-7 днів для відновлення, крем для тіла – 2 варіанти (легкий і щільніший) і скраб – коли згадую (хоча бажано раз в тиждень)! Ну і масажі! Це все, що я роблю, тому ніяких секретів. Харчування і спорт разом спрощують домашній догляд», – порекомендувала артистка, пообіцявши зробити прямий ефір з самомасажу обличчя, шиї та голови.

У коментарях до запису Віра відповіла на запитання шанувальників. Співачка розповіла, що в такій ситуації не загадує надовго: «Зараз складно щось планувати на далеке майбутнє. Тому за порадами фахівців ставлю короткострокові цілі. Тиждень – 2 тижні… так і живемо». Співачка також зізналася, що не робила пластику грудей: «Після вагітності та годування груди природні. Використовую тільки підтримуючу білизну».

На питання про улюблену страву на обід Віра відповіла, що це звичайна консервована квасоля, практично будь-якої марки, зазначивши, що, якщо довго замочувати і варити її вдома, вийде той же смак.

Шанувальники подякували співачці: «Чудові тренування! Перший раз попробовала- зробила тренування по відео, такі вправи, яких давно не вистачало, стільки запалу, позитиву і щирості в ефірі! Велике спасибі», «У мене одне прохання, хочу щоб це не закінчувалося, спасибі вам величезне! Це така підтримка, мотивація, та й просто чисте диво мати можливість тренуватися з Вірою Брежнєвою».

Поділись


Новини партнерів