Інсайдер розповів про роман Ірини Шейк і Віто Шнабеля: “Він завжди нею цікавився”

У розпал пандемії коронавірусу 34-річна Ірина Шейк вирішила зробити порядок у своєму особистому житті, адже зараз для цьоговідповідний час: коли весь світ зайнятий обговоренням пандемії, можна сподіватися на те, що на тебе не звернуть увагу. Але не тут-то було. Папараці не дрімають навіть під час тотального карантину і продовжують полювати за селебріті на вулиці. Завдяки їм ми і дізналися, що російська модель, здається, дуже подружилася з 33-річним арт-дилером Віто Шнабелем, з яким її за останні два дні вже не раз бачили разом у Нью-Йорку. Інсайдери запевняють: відносини пари більше, ніж просто дружні, якщо не сказати романтичні.

Віто завжди цікавився Іриною. Він дуже товариська людина, яка любить гуляти й веселитися, – розповів інсайдер, додавши, що Шнабель і Шейк знайомі вже два роки.

За яких обставин відбулося знайомство пари, він не уточнив, проте в зоряній тусовці Віто не новачок: раніше він зустрічався з Хайді Клум і Ембер Херд. До речі, причиною розставання з німецькою моделлю імовірно послужила невірність галериста – в мережу потрапили його знімки з іншою жінкою. Виправдався він тоді, треба сказати, не дуже переконливо, заявивши, що “абсолютно невинну ситуацію неправильно інтерпретували”.

Свій роман Ірина і Віто поки підтверджувати не поспішають, однак очевидці кажуть, що бачили пару не тільки під час прогулянки по місту, а й біля квартири Шнабеля на Манхеттені. Як далі розвиватимуться ці відносини, загадувати рано. Але поки вони, схоже, готові порушувати всі правила, щоб проводити час разом.

Поділись


Новини партнерів