Тейлор Свіфт відправила по 3000 $ шанувальникам, які залишилися без грошей через коронавірус

Тейлор Свіфт відома тим, що вона прекрасно ставиться до своїх фанатів, тому співачка вирішила допомогти своїм шанувальникам, коли ті через епідемію COVID-19 залишилися без роботи і засобів до існування. Спалах вірусу торкнувся людей у ​​всьому світі, особливо багато тих, хто втратив роботу. Без доходу багато хто боїться, що не зможе оплачувати свої рахунки або їм доведеться розлучитися зі своїм будинком. Тому, коли кілька фанатів Свіфт висловили свої побоювання в соціальних мережах, поп-зірка вирішила простягнути їм руку матеріальної допомоги.

У пості на Tumblr незалежний музичний фотограф Холлі Тернер пояснила, що боїться, що їй доведеться покинути Нью-Йорк. Але як тільки вона отримала повідомлення від свого кумира, її занепокоєння зникло.

Свіфт надіслала їй щедрий подарунок у розмірі 3000 доларів, написавши: «Ти завжди була поруч зі мною. Я хочу віддячити тобі за твою відданість».


Інша прихильниця співачки також зіткнулася з матеріальними труднощами, коли її роботу закрили на 30 днів через карантин, пов’язаний з COVID-19. «У мене немає роботи, немає доходу, немає можливості оплачувати рахунки», – пише Саманта Якобсон.


В той же день вона отримала 3000 доларів від Тейлор Свіфт.

«Я навіть не знаю, скільки разів я натискала на чек, щоб переконатися, що він справжній, і я не думаю, що коли-небудь перестану плакати», – додала Саманта.

Поділись


Новини партнерів