Суд оприлюднив листування Джонні Деппа, в яких він погрожує розправою Ембер Херд

56-річний Джонні Депп і 33-річна Ембер Херд вже не перший рік з’ясовують свої стосунки в суді. Напередодні адвокати актриси надали нові докази того, що в шлюбі Депп не тільки застосовував насильство по відношенню до Херд, але і посилав в її адресу погрози розправи.

Так, на черговому судовому засіданні були зачитані фрагменти з листування Джонні Деппа з другом Полом Беттані, датовані 2013 і 2014 роками. У цих повідомленнях актор пропонує приятелеві спалити і втопити тіло Херд:

“Давайте спалимо Ембер! Давайте утопимо її, а потім спалимо. А потім я т ***** її обгорілий труп, щоб переконатися, що вона дійсно мертва!”

В іншому повідомленні все тому ж Полу Беттані (його Депп писав в 2014 році, вже після того, як Херд звинуватила його в нападі на неї під час перельоту на приватному літаку) актор зізнається, що вживав наркотики і зловживав алкоголем, через що практично не контролював свою поведінку.

“Я не їв кілька днів до того, як забрати Ембер, щоб разом вилетіти в Лос-Анджелес … Тільки порошки, півпляшки віскі, тисяча енергетиків, горілка, таблетки і пляшка шампанського в літаку. І до чого це призвело? Я був в люті, кричав на всіх матом і ображав кожного, хто до мене наблизиться. Я просто довбанутий і вихлюпую свою агресію на улюблених людей, але я занадто старий, щоб бути таким хлопцем. Але таблетки – це прекрасно!”

Цікаво, що раніше Джонні Депп заперечував факт прийому наркотичних і психотропних препаратів. Цього разу, до речі, представники актора за традицією знову все заперечують – вони спростували всі звинувачення, пов’язані з наданими на недавньому суді новими доказами його агресії в бік колишньої дружини.

Поділись


Новини партнерів