Єва Мендес зізналася, що готова повернутися до Голлівуду заради ролі діснєєвської лиходійки

Ось уже шість років популярна актриса Єва Мендес не знімається в кіно. У своїх інтерв’ю зірка неодноразово говорила, що не проти повернутися в Голлівуд, однак поки не може знайти собі відповідний проект.

У розмові з журналістами Entertainment Tonight 45-річна Мендес в черговий раз зізналася, що щиро любить свою професію, і навіть натякнула на те, яку роль хотіла б виконати:

Акторство – це те, що я буду любити завжди. Як і зараз, коли у мене є діти. Однак є багато речей, які я не буду робити. Наприклад, зніматися у фільмах, схожих на мої минулі. Я більше не хочу зніматися в чомусь занадто жорстокому або надто сексуальному. Так що тепер я швидше героїня Діснея. Гей, Дісней, я вся твоя! Це все, що мені залишається!

На питання, кого саме Єва хотіла б зіграти в диснеївських фільмах, вона відповіла:

Я більше схожа на злодійку, ніж на добру принцесу. Наприклад, я могла б зіграти Урсулу з “Русалочки”. Мені подобаються діснеївські лиходії. Вони завжди дуже веселі.

Єва Мендес також розповіла, що не проти знятися в продовженні фільму “Правила зйому: Метод Хітча” (Hitch) разом з Уіллом Смітом. В інтерв’ю кохана Раяна Гослінга здивувалася, що з моменту виходу картини пройшло вже цілих 15 років, і навіть запропонувала свій оригінальний сценарій для продовження історії:

15 років? Ви шуткуєте? Якого біса? Знаєте що? Мені здається, прийшов час для “Методу Хитча 2”! Уілл, давай зробимо це! Цікаво подивитися, як би головний герой уживався в сучасному світі з усіма цими додатками для знайомств. Він би просто залишився без роботи!

Нагадаємо, що Єва Мендес більше восьми років перебуває в стосунках з Раяном Гослінгом. У 2014 році у зоряної пари народилася донька Есмеральда (в тому ж році вийшов останній фільм за участю Єви “Як спіймати монстра”), а через два роки на світ з’явилася їхня друга дочка Амада.

Поділись


Новини партнерів