Дружина, немов дитина: Влад Яма поділився кумедним відео

Вчора, 18 лютого, кохана найвідомішого українського танцівника святкувала день народження. Втім, люблячий чоловік не лише привітав свою найріднішу, а й оприлюднив миле архівне відео. Це варто побачити!

Звісно, такими чудовими кадрами неможливо не поділитися. На них Ліліана Яма розважається на дитячих атракціонах, радісно стрибає та щиро усміхається. Неозброєним оком видно – красуня неймовірно щаслива. Тим паче, коли поряд такий супутник.

У прикольному дописі Влад додав:

З днем народження! Кохаю тебе від Маямі до Запоріжжя і назад!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

С Днем Рождения!!!🤗 @liliya_yama Люблю Тебя от Майами до Запорожья и обратно!!!!!!!!!!!!😘🥰😍

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)

Погодьтеся – це дуже оригінально. Ба більше – переконливо.

Впевнені, що вчора обов’язково здійснилася ще одна із заповітних мрій Ліліани. І, найімовірніше, руку до цього докладе Влад. Нещодавно він вже дарував їй казку – пара відвідала Голлівудську студію Діснея та покаталася на розкішному спортивному Ferrari.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Сбылась ещё одна мечта.🙈😊💃🏻Страшно хотела прокатиться в красном платье на красном Ferrari.🥰❤️😍 Платье, кстати, тоже нашла пару дней назад здесь же, в Маями(ещё не догадываясь о Феррари)🙈😂. И по секрету Вам скажу: три года назад сохранила в телефоне фотографию девушки в красном платье на такой машине. 🤪😱Захотелось повторить. И вуаля…😊🥰Так что мечтайте, мечты сбываются…😘❤️Поэтому сохраняйте себе в закладках – и желание обязательно сбудется. 😘🥰❤️

Публикация от Liliya Yama (@liliya_yama)

ДЖЕРЕЛОРадіо Люкс
Поділись


Новини партнерів