Кеті Перрі та Орландо Блум відклали весілля

Днями західне видання Us Weekly повідомило, що 35-річна Кеті Перрі та 42-річний Орландо Блум вирішили відкласти весілля. Однак шанувальникам зоряної пари нема про що переживати – в стосунках Кеті і Орландо як і раніше панує любов і гармонія. Закохані просто вирішили перенести торжество на іншу дату, і на це є своя причина.

Кеті і Орландо змінили терміни проведення весілля, щоб відсвяткувати його саме в тому місці, де вони хочуть. Вони як і раніше шалено закохані. Всього заплановано два торжества: одне – для вузького кола, а інше – масштабне,

– розповів інсайдер, уточнивши, що Перрі та Блум з великим задоволенням продумують кожну деталь майбутнього свята.

Джерело, близьке до зоряної пари, також розповіло, що Кеті і Орландо не збираються затягувати з поповненням в сімействі і займуться цим питанням відразу ж після торжества:

Кеті хоче народити первістка незабаром після їхнього весілля з Орландо.

Нагадаємо, що в недавньому інтерв’ю журналу Man About Town Орландо Блум, який вже виховує восьмирічного сина Флінна від екс-дружини Міранди Керр, зізнавався, що дуже хоче ще раз стати батьком:

Я дійсно хочу отримувати радість від сімейного життя, від спілкування з друзями і моїм прекрасним сином. Хочу, щоб у мене було більше дітей. До цього етапу я підійшов без надуманих ілюзій, а з реальним поглядом на те, що таке ставлення.

Як для Блума, так і для Перрі цей шлюб стане другим. У 2010 році співачка вийшла заміж за британського коміка Рассела Бренда, весілля відбулося в Індії. Цей шлюб тривав недовго – в грудні 2011 року Бренд подав на розлучення, а в рядку причина вказав “непереборні розбіжності”.

Поділись


Новини партнерів