Демі Мур розповіла, що Ештон Катчер двічі її зрадив, після того як схилив її до групового сексу

Мемуари 56-річної Демі Мур “Навиворіт” (Inside Out), в яких вона відверто розповіла про особисте життя (в тому числі про шлюб з Ештоном Катчером, вийдуть 24 вересня, ну а поки в мережі з’являються деякі цікаві уривки з її книги. Так, як повідомляє видання RadarOnline, в ній актриса розповідає, що чоловік вмовив її зайнятися сексом втрьох (третьою була ще одна дівчина).

Я хотіла показати йому, який класною і веселою я можу бути,

– зізнається Мур.

Однак, за словами зірки, це було помилкою. Після цього, як каже Демі, Ештон її зрадив. Причому сталося це в їхньому будинку в Лос-Анджелесі, в той час як вона була в Нью-Йорку і знімалася у фільмі “Родичі” (Another Happy Day).

У своє виправдання Ештон сказав, що все це сталося через те, що ми залучили сторонню людину в свої відносини, що в якійсь мірі розмило кордони,

– каже Демі.

Дівчину, з якої Катчер зрадив Мур, звуть Брітні Джонс, і вона розповіла, що познайомилася з актором на вечірці з нагоди дня народження дочки Мур Румер.

Всі свої пропозиції я писала йому по СМС. Він вів себе як параноїк і не хотів сам писати нічого, що могло б викликати у нього проблеми. Я запитала його, чи не хоче він зустрітися, так ми і домовилися,

– згадує Джонс.

Дівчина розповіла, що сексом вони зайнялися просто у вітальні подружжя.

Він відмінний коханець, дуже уважний і милий. Це було дуже ніжно і приємно, не якийсь випадковий сексуальний зв’язок,

– додала вона.

Тоді Ештон, до слова, всі звинувачення в зраді заперечував, однак зараз Демі каже, що відчувала, що це було правдою.

Через деякий час Демі дізналася про чергову зраду чоловіка – це сталося на холостяцьким вечірці друга Катчера Денні Мастерсона в Сан-Дієго. Дівчиною, з якою Катчер зрадив Мур, була 22-річна Сара Ліль. Вона розповіла про секс з актором виданню US Weekly.

Я відчула біль в шлунку. Я знала, що вона не бреше,

– пише зірка.

Демі Мур і Ештон Катчер одружилися в 2005 році, а розлучилися в 2011-му. У своїх мемуарах актриса також зізналася, що в шлюбі з ним пережила викидень на шостому місяці вагітності. Після цього вона впала в депресію, пристрастилася до алкоголю і стала зловживати сильнодіючими знеболюючими препаратами. Згодом, пройшовши курс реабілітації, Демі відновилася і повернулася до звичного життя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів