“Танці з зірками 2019”: всі пари нового сезону танцювального шоу

Вже цієї неділі, 25 серпня, відбудеться прем’єра нового сезону шоу “Танці з зірками”.
21 серпня на ВДНГ пройшла вечірка, де було оголошено учасників танцювального шоу, а також танцюристів, які станцюють зі знаменитостями.

У цьому сезоні “Танців з зірками” участь візьмуть 14 пар. Їх порядкові номери будуть названі в першому прямому ефірі – 25 серпня.

На паркет повертається легенда шоу – перша переможниця “Танців” Олена Шоптенко. У минулому році Олена виступала хореографом-постановником шоу. В цей же раз танцівниця стала в пару з актором Олексієм Яровенко.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Мама хочет на дискотеку!⠀ Знакомое чувство? ⠀ ⠀ Вот и мне кажется, что объяснять мое появление на танцполе в этом сезоне #танціззірками даже не стоит. Но я все же пару слов скажу.⠀ ⠀ Я скучала. Скучала за паркетом, скучала за танцами, скучала за работой и переживаниями. Но пришла я в этот сезон все равно не за этим! Я пришла за удовольствием, за эмоциями и за тем, чтобы попытаться почувствовать танец не как соревнование, а как эмоцию, как чувство. ⠀ ⠀ Я уже настолько старожила этого шоу, что на вопрос о победе я просто улыбаюсь. Я сделаю все, чтобы вам было интересно и чтобы вы смогли почувствовать то, что чувствую я. Почувствовать по-новому. ⠀ Ну что, включайте музыку, а мы с @jaravienka по старинке постараемся станцевать на этом паркете как можно больше танцев!⠀ До встречи в воскресенье на @1plus1_ua

Допис, поширений ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)

Торішня переможниця шоу, Ілона Гвоздьова, також побореться за головну перемогу. І знову їй дістається партнер з хорошим почуттям гумору. Компанію на паркеті Ілоні складе відомий телеведучий і з недавніх пір пародист – Володимир Остапчук.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

На паркет… для виконання запального танцю запрошуємо пару…. @ilonagvozdeva та @vova_ostapchuk. ⠀ Так, моє прізвище тепер будуть оголошувати в головному шоу країни #танціззірками (Раніше тільки, коли запізнювався на рейс) ⠀ Вже цієї неділі 25 серпня в прямому ефірі на @1plus1_ua ⠀ І так, мені страшенно пощастило з партнеркою. Вона нереально крута і терпляча 😂 ⠀ А як вам наша пара? Тільки чесно?) ⠀ #танціззірками #вибуховийсезон #вовабальник #dancingking #nice2cucompany

Допис, поширений Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Ще один “ветеран” шоу повертається на паркет. Разом з ведучою гумористкою “Дизель шоу” Вікторією Булітко за перемогу змагатиметься Дмитро Дікусар.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Ну всё, наконец-то я могу об этом рассказать!🙈 ⠀ Мой партнёр на проекте @tanci1plus1 – Дима Дикусар! @dikusar_dmitriy ⠀ Я так рада, что буду танцевать именно с Димой! 😍😊🤪 ⠀ На видео видно, как я переживала и стеснялась во время нашей первой встречи. Да и эта разница в росте… Дима, ты гигант! 😱 ⠀ Я думаю, что у нас всё получится. Обещаем выкладываться на максимум, ну и, конечно, ждём вашей поддержки ❤️ P. S. Теперь мне от вас нечего скрывать, а накопилось, поверьте, немало! Так что ждите в сторис видео с наших репетиций за последний месяц 😉😉😉 #одинплюсодин #тинеодин #танціззірками #дизельшоу #ВикторияБулитко #ДмитрийДикусар

Допис, поширений ★ Виктория Булитко (@bulitka)

Володар кубка 2017 року Ігор Кузьменко також повертається на паркет. Його партнеркою в цьому сезоні буде знову співачка. За перемогу він буде боротися з TAYANNA (Тетяною Решетняк).

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Вчора завітали на справжню диско-вечірку #танціззірками. Нарешті я можу представити свого неймовірного партнера @igorkuzmenko_official_, з яким будемо підкорювати паркет @tanci1plus1 💃🕺🏻. Попереду цікавий насичений етап, з новим натхненням поринаю у світ танцю і прекрасної музики. Ууух, вже в цю неділю буде дуже гаряче 🔥 Не пропустіть грандіозне шоу 25 серпня о 21:00 на 1+1! #tayanna #ігоркузьменко #танціззірками

Допис, поширений TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)

Мама трьох дітей, єдина жінка студії “95 кварталу”, лідер “Жіночого кварталу” Олена Кравець стала в пару до віце-чемпіоном світу в латиноамериканській програмі танців Максом Леоновим.

Найепатажніша учасниця сезону співачка MARUV (Анна Корсун) станцює з не менш епатажним танцюристом Євгеном (Jay) Дмитренко.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Me and my partner @jay.dmitriy.enko.reality @tanci1plus1 it will be hot 🔥

Допис, поширений MARUV (@maruvofficial)

Секс-символ проекту “Танці з зірками” Женя Кот в цьому році буде танцювати вже не зі співачкою. Цього разу йому дісталася актриса – Ксенія Мішина.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Он сказал , чтобы я ничего не боялась! А что скажете Вы ? 😊 @tanci1plus1 уже в это воскресенье в 21.00

Допис, поширений Ксения Мишина (@misha.k.ua)

Вперше в шоу візьме участь танцівниця з балету Насті Каменських – запальна Аделіна Делі. На паркет дівчина вийде з репером Серьогою (Поліграф Шарікoff).

Зірку проекту “Одруження наосліп” Даніеля Салема до перемоги поведе Юлія Сахневич.

Актор театру і кіно, зірка серіалу “Домашній арешт” Михайло Кукуюк затанцює з Лізою Дружиніною.

Неповторного DZIDZIO (Михайло Хому) змусить попітніти Яна Цибульська.

Чоловік Яни Цибульської, Дмитро Жук, знову постане на паркеті з чарівною брюнеткою. У цьому танцювальному сезоні він станцює з телеведучою Людмилою Барбір.

Чемпіонка світу з гімнастики Ганна Різатдінова побореться за чемпіонство в шоу з танцюристом Олександром Прохоровим.

Зірку проекту “Все буде добре”, телеведучу Надію Матвєєву в танці до перемоги поведе танцюрист Валерій Шохін.

Які танці виконають пари ми дізнаємося вже в прямому ефірі на телеканалі “1 + 1” вже в неділю.

Нагадаємо, що судити учасників “Танців”, як і в минулому році, залишилися Катерина Кухар та Влад Яма, а ось Monatik передав своє суддівське крісло Франциско Гомесу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів