Андрій Данилко розповів, чому припинив виходити на сцену

Популярний український артист Андрій Данилко давно вже не радував своєю присутністю на сцені, і ось він нарешті вирішив розповісти, чому.

Андрій Данилко, який більш відомий за сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, майже перестав давати виступу, і зізнався, що стало причиною. Варто відзначити, що на велику сцену артист піднімався аж в 2017 році, коли взяв участь у фестивалі Atlas Weekend. Далі він від сольних проектів і великих виступів відмовився, зробивши виняток лише для музичного конкурсу Євробачення в поточному році.

За словами виконавця, за цей час він назбирав чимало творчого матеріалу, проте в даний час він все ще не скучив за сценою. Він зазначив, що це просто необхідно, так як робота протягом 25 років в подібному графіку призводить до того, що не хочеться бути «порожнім барабаном». Він підкреслив, що назбирав чимало хорошого матеріалу, проте потрібні ще й сили, і бажання ділитися ним з публікою.

Данилко обнадіяв заявою про те, що ще повернеться на велику сцену, проте відмовився називати навіть приблизні терміни. Єдине, що він сказав – «все буде добре». Артистові слід лише трохи скучити і прийти в себе для подальших виступів.

Він також розповів, що участь в Євробаченні виявилося дуже непростим і він з нетерпінням чекав завершення конкурсу і повернення додому. На його думку, виступ Сердючки міг бути набагато яскравішим, і він не зовсім задоволений результатом.

Джерело

Поділись


Новини партнерів