Регіна Тодоренко здивувала шанувальників новим знімком в білому костюмі. фото

Відома телеведуча Регіна Тодоренко опублікувала у своєму мікроблозі фотографію, яка в черговий раз викликав бурхливу реакцію у її передплатників.

Справа в тому, що в одному з недавніх інтерв’ю, теледіва зізналася, що її відносини з чоловіком Владом Топаловим, складаються не так райдужно, як іноді здається шанувальникам.

Як і в будь-якій сім’ї, у них трапляються сварки на побутовому грунті, більш того, кілька разів за останній рік пара подумувала про розлучення.

У своїй новій публікації в соціальній мережі вона постала перед передплатниками в стильному вбранні, що складається з білих шортів та подовженого піджака, надягнутого поверх чорного топа.

У підписі до кадру знаменитість розповіла про те, як провела день на малій батьківщині – в Одесі. Тодоренко написала, що вперше побувала на практиці «звукова ванна» в одному з «Кращих аюрведичних центрів» і насолодилася улюбленим манговим морозивом. Відомо, що вона має схильність до холодного десерту і ще за часів участі в проекті “Орел і решка” пробувала його в кожній країні, яку відвідувала.

Передплатникам образ Тодоренко явно припав до душі:

Джерело

Поділись


Новини партнерів