Сенсаційне весілля Тодоренко і Топалова: що відомо про торжество

У середу, 3 липня у Сорренто, Італія, відсвяткують весілля українська ведуча Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов.

Урочистий захід пройде в компанії друзів зірок, а також їхніх родичів. Раніше повідомлялося, що на весіллі будуть присутні близько 300 осіб.

Так, поки в мережі знімки церемонії не з’явились, проте вже відомо, що на весілля запрошена українська зірка Леся Нікітюк, колеги Регіни по сцені Аліна Астровська та Олена Чирва (раніше Виноградова, колишня учасниця колективу Real O, де починала свою кар’єру співачки і сама Регіна ).

Зазначимо, Астровська та Чирва будуть свідками на весільній церемонії.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

#подготовкаКСвадьбе Волнуетесь? Я тоже немножко ) Сегодня провели финальную примерку платьев невесты и подружек невесты(@kovlyasha тебя не хватало)😘. Начали дружно плакать, потом смеяться, после организовалась всеобщая история) Оказалось, что к моему образу не хватает трусов 😆, но это не проблема, я могу и без них 😁. Кстати, хотела у вас спросить , стоит ли надевать подвязку на ножку или это уже немодно? Если интересно, мое платьице в горошек из @pe_for_girls ❤️ Спасибо тебе, @yanafisti , что помогаешь создавать невероятные образы для моих подружек🙏🏻 Сегодня я задумалась о том, какое количество людей работает над организацией нашей свадьбы 👰🙈🙈🙈во главе с нашей @alina_topalova (@ace_events ) …. мама дорогая, такое ощущение, что мы готовим целый спектакль , который отправится в мировое турне) Скоро вы все увидите и узнаете! Уж очень хочется с вами поделиться ❤️ #регинатодоренко #владтопалов #СемейныебудниТТ #свадьбаТТ

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko)

Організацією заходу займалося елітне московське агентство Ace Events, що належить сестрі Топалова Аліні.

Весілля Топалова і Тодоренко оформлене в італійському класичному стилі, над дизайном інтер’єру і декораціями працювала російський дизайнер Юлія Шакірова, яка часто займається оформленням свят для зірок РФ.

Відзначимо, Регіна Тодоренко і Влад Топалов офіційно одружені з жовтня 2018 року. Пара таємно розписалася в Москві, тоді Регіна була на 7 місяці вагітності, через що молодятам довелося відмовитися від пишного торжества.

Джерело

Поділись


Новини партнерів