Простий засіб, який очистить товсту кишку від токсичних відходів і слизу!

Якщо ви хочете захистити свій організм від хвороб, а також стати легше, то варто спробувати цей засіб!

Очищення товстої кишки застосовується ще з часів стародавньої Греції. У наші дні ми робимо очищення кишечника, щоб усунути токсичні речовини, які надходять в наш організм з продуктів і навколишнього середовища.

Щоденне вживання м’ясних перероблених продуктів викликає накопичення слизу в товстій кишці. В результаті це негативно впливає на наше здоров’я. Втома, головний біль, збільшення ваги, часті застуди і біль в суглобах, часто викликані токсичними відходами в товстій кишці.

Ми пропонуємо вам найефективніший рецепт очищення товстої кишки. Він наповнений дивовижними волокнами, поживними речовинами і вітамінами, які замінять виведені вами токсини. А також таке очищення допоможе вашому тілу позбутися від зайвих кілограмів.

Цей засіб є простим і дуже ефективним для усунення всіх токсинів з товстої кишки. А також він містить розчинну клітковину, яка допомагає підтримувати відчуття насиченості довше. В результаті допомагає усунути запор і мати регулярний м’який стілець.

Дізнайтеся рецепт і спробуйте! Ви самі переконаєтеся в його ефективності!

Насіння льону і Чіа допоможуть усунути токсичні відходи і не тільки

Це відмінний інгредієнт для максимального очищення кишечника, особливо товстої кишки. Вони сповнені клітковини, яка допомагає затримати спорожнення шлунка, а також покращує всмоктування поживних речовин в кишечнику.

Вони допомагають нам перетравлювати їжу і знижують ризик раку товстої кишки. А також містять сполуки, які забезпечують антиоксидантний захист. На додаток до очищення товстої кишки, вони будуть захищати ваше серце. Так як омега-3, що міститься в ньому, запобігають серцево-судинним захворюванням.

складові:

  • яблуко нарізати шматочками
  • чайна ложка меду (підсолодити)
  • 1 столова ложка насіння Чіа (замочити насіння в 100 мл води, щоб вони набрякли)
  • 1 столова ложка лляного насіння (мелене насіння льону, щоб їх легше було перетравлювати)
  • 100 мл чистої води

Змішайте всі інгредієнти в блендері, крім Чіа.
Вилийте вміст в стакан і додайте Чіа.
Добре перемішайте.
Пийте і насолоджуйтеся цим напоєм кожен день мінімум два тижні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів