МARUV не скасувала гастролі по Росії через Євробачення

Виступи переможниці Нацвідбору на Євробачення, співачки МARUV у Росії поки не скасовані, через що її участь в престижному пісенному конкурсі досі залишається під загрозою.

Зокрема, вона повинна виступити в Москві 5 і 6 квітня 2019 року. Про це повідомили організатори її концертів, пише “РИА Новости”.

Як розповіли організатори концертів, з питаннями про скасування заходів до них поки ніхто не звертався. OBOZREVATEL також вирішив перевірити інформацію – на сайтах клубів, де виступатиме МARUV, дійсно досі розміщені афіші та йде продаж квитків.

“На нашому сайті є афіша концерту, значить, він повинен відбутися”, – зазначили представники концертного залу “Известия Hall”, де 6 квітня заплановане перше сольне шоу артистки в РФ.

Крім того, виступ МARUV очікується на церемонії нагородження музичної премії “Жара Music Awards” 5 квітня. За словами організаторів, співачка як і раніше збирається вийти на сцену в цей вечір.

Нагадаємо, що скасування гастролей по РФ є однією з обов’язкових умов НСТУ для участі співачки в пісенному конкурсі Євробачення. МARUV пізніше зробила заяву про свої виступи в Росії.

Джерело

Поділись


Новини партнерів