Дан Балан відверто розповів про стосунки з красунечкою Тіною Кароль

Талановитий молдовський музикант Dan Balan і не збирався приховувати, що між ним і українською співачкою Тіною Кароль проскочила іскра.

Темноокий 40-річний співак, який підкорив не одне жіноче серце і зараз завдяки своєму професіоналізму посідає місце тренера в українському проекті “Голос країни”, відверто розповів про своє ставлення до прекрасної Тіни Кароль.

Dan Balan зізнався в симпатії до української артистки в програмі “Світське життя”. І сказав, що вона – це найцікавіше для нього на вокальному конкурсі.

Я все роблю реально, я не можу фальшивити, грати, особливо з такими емоціями. Це не для шоу. Мені хотілося, щоб мені було цікаво у суддівському кріслі, тому що там багато пауз, ми там сидимо зранку до ночі. Я шукав, що мене по справжньому зацікавить і виявилося, що Тіна найцікавіша з усього, – розповів співак.

А от щодо взаємності від Тіни, то співак відчуває якісь іскри, що проскочили між ними. А глядачі пам’ятають ці гарячі погляди під час перших ефірів вокального шоу.

Мені здається у нас якась синергія відбулась, нам було цікаво, щось було. Але поки це на рівні гри якоїсь. Вона жінка і зрозуміло, що вона вдає з себе фортецю, неприступну. За цим цікаво спостерігати. Як буде – побачимо, – додав артист.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

..nice surprise from @biehukateryna #goloskrainy

Допис, поширений Dan Balan (@danbalan)

Джерело

Поділись


Новини партнерів