Віталія Козловського жорстко висміяли за дороге взуття

Український поп-співак Віталій Козловський став героєм YouTube-проекту “ПОЧЕМ ЛУК”, автори якого розбирають і оцінюють наряди знаменитостей.

Артистові неабияк дісталося від модного експерта за червоні туфлі вартістю 14 тис. грн. і приталений одяг. Загальний гардероб Козловського, в якому він прийшов на зйомки, оцінили в 22,3 тис. грн. (відео дивіться нижче).

“Відразу в очі кидається взуття. Червоні мокасини? О Боже, допоможіть! Видно, що він носить його вже багато років, адже вони були популярні десь в далекому 2012 році. Ключове слово “були”, зараз це табу для всіх чоловіків. Крім, звичайно, чоловіків кавказької національності. Якщо ви дуже прив’язані до такого взуття, рекомендую регулярно викидати в ньому сміття, ну або ходити як в капях для дому”, – пожартувала експерт.

Увагу автори програми звернули і на любов артиста до приталеного одягу.

“Помітно, що він не любить оверсайз. Мені одній здається, що в образі просто перебір із слімом? Джинси в обліпочку, піджак на розмір менший, ще й гольф по тілу. Навіщо? Носячи речі в обліпон, ми не здаємося сексуальнішими. Але можу похвалити Віталія за поєднання кольорів в образі. Є потенціал”, – додала вона.

Джерело

Поділись


Новини партнерів