Потап і Каменських підтвердили чутки про спільний відпочинок

Український репер, лідер гурту MOZGI Потап (Олексій Потапенко) і поп-діва Настя Каменських відпочивають разом за кордоном.

Пару раніше піймали на спільній відпустці через фотографії, які були зроблені на одній і тій самій локації. Артисти, яким приписують роман уже декілька років, підтвердили чутки, розмістивши в Instagram спільну фотографію зі США.

Разом із Потапом і Настею на фото зображені їхні друзі Олексій Завгородній (вокаліст гурту “Время и Стекло”) і його дружина Ганна.

“Це був найсмачніший ранок у Санта Моніці”, – написала Каменських.

Прихильники Насті бурхливо відреагували на публікацію, зазначивши, що її стосунки з Потапом – очевидні і приховувати вже їх немає сенсу. У коментарях фоловери залишили безліч побажань.

Зазначимо: чутки про те, що між Потапом і Настею Каменських – роман, почали поширюватися ще в 2017 році. Тоді іменитий дует “Потап і Настя” був поставлений на паузу, а також Олексій Потапенко розлучився із дружиною Іриною Горовою. Після цих подій Каменських періодично з’являлася на публіці з каблучкою, яка нагадує обручку, проте коментувати свої стосунки відмовлялася.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Это было самое вкусное утро в Санта Монике😋🍬

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)


Джерело

Поділись


Новини партнерів