”Бережіть себе”: учасниця ”Танців з зірками” розповіла про свою хворобу

Екс-солістка гурту Nikita та учасниця проекту ”Танці з зірками” Анастасія Кумейко, відома також як Dj Nana, розповіла про свою хворобу. Дівчина вирушила відпочивати у Таїланд і захворіла на одному з островів.

Кумейко зазначила, що у неї піднялася висока температура і вже декілька днів вона не встає із ліжка. Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram.

“Як би хотілося, що б на цьому фото була я у красивому купальнику і окулярах. Але поки моє тіло вже другий день перебуває у горизонтальному положенні з температурою 37-38. І це єдиний кадр, який я змогла зробити, не встаючи. Настав той прекрасний вік, коли розумієш, що здоров’я, дійсно найважливіше. У якому б раю ти не був, але з температурою і закладеним носом кайфу мало. Бережіть себе і будьте здорові”, — написала Кумейко.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Как бы хотелось, что б на этом фото была я в красивом купальнике и очках #пофрейду .😎 Но пока мое тело уже второй день находится в горизонтальном положении с температурой 37-38. И это единственный кадр, который я смогла сделать не вставая. У меня даже уже есть своя больничная зона на нашей вилле 😰Болеть в тепле немного легче, а с таким видом-на много приятней, но быть здоровым всегда лучше. Наступил тот прекрасный возраст, когда понимаешь , что здоровье, действительно самое важное. В каком бы раю ты не находился, но с температурой и заложенным носом кайфа мало. Берегите себя и будьте здоровы 🙏🏼💙

Допис, поширений DJ NANA (@anastasia_domination)


Джерело

Поділись


Новини партнерів