”Обіцяю більше не тупити”: Тодоренко поділилася дотепним відео з чоловіком

Українська телеведуча Регіна Тодоренко поділилася із шанувальниками дотепним домашнім відео, на якому вони з чоловіком Владом Топаловим репетирують спільне виконання його пісні “Орел или Решка”, акомпануючи собі на гітарі та клавішних.

Як розповіла знаменитість на особистій сторінці в Instagram, цю пісню чоловік подарував їй на день народження сина, і їй усе ніяк не вдається вивчити ноти.

“Не знаю, як він мене терпить, я б давно себе прибила. Чоловік подарував мені пісню “Орел или Решка” у день народження сина, а я досі не можу запам’ятати нотиииии. Рідний, я обіцяю більше не тупити, хоча ні… не обіцяю”, — прокоментувала свої старання Тодоренко.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Не знаю, как он @vladtopalovofficial меня терпит 😆, я бы давно себя прибила 🙈 Муж подарил мне песню #ОрелИлиРешка в день рождения сына , а я до сих пор не могу запомнить нотыыыыы 🎼 🤷🏼‍♀️ Родной, я обещаю больше не тупить 😂, хотя нет… не обещаю 🙊 Вы уже слышали эту крутую песню? Видели клип? Если нет, заходите по ссылке в профиле @vladtopalovofficial !!! И пишите комменты, как вам?) #регинатодоренко #владтопалов #регинапутешественница🌎🌏🌍 #семейныебудниТТ

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko)

Джерело

Поділись


Новини партнерів