Маша Єфросиніна з чоловіком і дітьми з’явилася на обкладинці відомого глянцю

«Не передати словами, як це приємно – журнал @viva_ukraine_magazine вирішив, що саме наша сім’я повинна бути на обкладинці святкового номера! І ще крутіше, що ми всі разом вирішили відійти від солодкого матеріалу! Тому читайте про все неідеальне в нашій сім’ї в свіжому випуску! З сьогоднішнього дня він в продажу. А відео з бекстейдж зйомок дивіться в сторіз #viva # МояНана # МойАлександр @timur_khromaev. П.С. Ой, до мене тільки дійшло, що це взагалі наша перша сімейна (в такому складі) зйомка для журналу # ексклюзив », – написала в своєму мікроблозі Маша Єфросиніна.

Цей пост телеведуча доповнила знімком обкладинки журналу, на якому зображена разом зі своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, донькою Наною і сином Олександром.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Не передать словами , как это приятно – журнал @viva_ukraine_magazine решил, что именно наша семья должна быть на обложке праздничного номера! И ещё круче, что мы все вместе решили уйти от присахарённости материала! Поэтому читайте про все НЕидеальности нашего семейства в свежем выпуске! С сегодняшнего дня он в продаже😉 А видео с бекстейджа съёмок смотрите в сториз #viva #МояНана #МойАлександр @timur_khromaev П.С. Ой, до меня только дошло, что это вообще наша первая семейная ( в таком составе) съемка для журнала 😳#эксклюзив

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)


Джерело

Поділись


Новини партнерів