Леся Нікітюк опинилася у клініці за кордоном: скільки коштує елітне лікування

Українська телеведуча, фіналістка проекту “Танці з зірками” Леся Нікітюк потрапила в лікарню за кордоном. Артистка полетіла до Туреччини для того, щоб пройти лікування в одній з елітних клінік Стамбула.

Леся уточнила, що планує пройти повне обстеження організму, а також зробити акцент на здоров’ї шкіри і тіла. Проходити процедури Нікітюк буде разом зі своєю мамою. Про це вона написала у своєму Instagram-акаунті.

“Хюррем Іванівна шле всім привіт зі Стамбула. Пора зайнятися своїм здоров’ям, тілом та обличчям! І саме у Стамбулі я знайшла чудову клініку Аcıbadem. Я ще “перлину Поділля” захопила, так що ми з матусею удвох”, — розповіла популярна телеведуча.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Хюррем Іванівна шле всім привіт із Стамбула❤️ P.S. Пора заняться своим здоровьем, телом и лицом! И именно в Стамбуле я нашла прекрасную клинику @acibademsaglik о которой расскажу завтра! Я ще «перлину Поділля» захватила 😁так шо ми з Мамулькою вдвох🙏 My look @my_argo @liujo_ukraine_official #checkup #health #обследованье #здоровье #аджибадем #acibadem #healthcare #ladytravel #багиняламината #ladyле💋

Допис, поширений Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

OBOZREVATEL з’ясував, скільки може коштувати лікування в елітній клініці. Так, якщо припустити, що артистка проходила комплексне обстеження, згідно з цінами, вказаними на сайті клініки, на лікування вона могла витратити близько 2 тисяч доларів. З огляду на те, що мама Лесі також проходить обстеження, попередня сума стартує від 4 тисяч доларів або приблизно 112 тисяч гривень. При цьому не враховується вартість проживання, харчування та додаткових процедур.

Ціни на діагностику:

МРТ $580 — $ 1500

УЗД$300

Консультація фахівця $100 — $ 200

Доплепрографія (УЗД судин)$500

Зазначимо, Нікітюк вказала, що замовила послугу “Check-up” — повне медичне обстеження, спрямоване на визначення стану здоров’я і виявлення хвороб на ранній стадії, коли відсутні очевидні симптоми, а також схильності до певних захворювань, які можуть проявитися в майбутньому.

Вартість послуги на сайті клініки Аcıbadem не вказана, проте в інших клініках процедура VIP-класу коштує від двох тисяч доларів. Отже, сума у $4 тис. для двох пацієнтів може бути стартовою, а насправді вартість лікування буде дещо вищою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів