Олександр Пономарьов здивував шанувальників своїм новим кліпом

Український співак Олександр Пономарьов презентував в мережі кліп до нового треку “Зима”, який зняв із режисером Владом Разіховським у п’яти різних країнах.

Як зазначили перші глядачі в YouTube, відео вийшло “нетиповим” для виконавця. До того ж, незвично яскравим і теплим для зимового періоду (ролик дивіться нижче).

“Моя ідея цього відео в процесі зйомки обросла купою неймовірних апгрейдів. Увесь процес був дуже творчий, а я таке дуже люблю! Зйомки тривали усе літо і завели нас у п’ять країн світу. Де ми тільки не були, що ми тільки не робили, на чому тільки не пересувалися — справжні пригоди. Таке я теж дуже люблю”, — розповів співак.

Як підкреслив Пономарьов, незважаючи на назву, зимове відео знімали влітку. Адже головна ідея майбутнього кліпу полягає у тому, щоб його шанувальниці й шанувальники холодними зимовими вечорами змогли по-справжньому зануритися у теплий сонячний сезон.

“Хочу, щоб у всіх моїх шанувальниць після перегляду цього кліпу залишився приємний присмак, а головне — щоб вони знали: мрії збуваються, а ми, чоловіки, повинні їх реалізовувати”, — додав артист.

“Ну зовсім нетиповий для Олександра Пономарьова кліп! Гарячий, веселий, швидкий схоже, що ви в ньому справжні, як ніде… Передсвятковий позитивчик!” — вказали в одному з коментарів під роликом. Режисером відеороботи вже традиційно став Влад Разіховський.

Джерело

Поділись


Новини партнерів