Олег Скрипка влаштує передноворічний концерт в аеропорту ”Бориспіль”

23 грудня в аеропорту “Бориспіль” відбудеться ексклюзивний концерт Олега Скрипки та Le Grand Orchestra! “Aviaсвято на валізах” стане “присвятою” до новорічних свят і “прологом” до великого різдвяного концерту Олега 7 січня під Палаці “Україна”.

Неповторні хіти звучатимуть з 17:00 на 3 поверсі терміналу D, просто в зоні реєстрації міжнародних рейсів. Найвідоміші пісні Олега Скрипки, народні пісні та колядки заграють усіма кольорами в новому новорічному антуражі, передає прес-служба артиста.

Музичне дійство розгорнеться на тлі розкішної ялинки аеропорту з оригінальною фотозоною і незвичайними прикрасами. Замість кульок її прикрасить флотилія літаків з флагманом-бізнесджетом … Святого Миколая!

Гостей концерту чекає безліч несподіванок. До речі, до яскравої події долучаться не тільки пасажири та гості аеропорту. На концерт запрошуються шанувальники Олега Скрипки з Києва і Борисполя!

Їм забезпечать трансфер від м. Харківська та центру м Бориспіль. Тому в терміналі очікується майже 3000-а аудиторія шоу, яке відбудеться в пікові години розльоту аеропорту. Глядачами “Aviasession на валізах” стануть і користувачі Facebook: on-line трансляція концерту буде доступною на сторінках аеропорту і Олега Скрипки.

– Вже багато років я зосереджую свої творчі зусилля на святкуванні саме Різдва. Це традиційне свято, яке має старовинну історію та об’єднує нас з усім світом. Цьогоріч я гратиму Великий різдвяний концерт “Щедрик” у супроводі “НАОНІ”, – коментує Олег Скрипка. – Наша країна впевнено рухається в напрямку возз’єднання з Європою та офіційно святкуватиме Різдво разом зі Старим Світом. Чому саме у такій локації відбудеться концерт 23 грудня? Ми робимо його для тих, хто їде з України чи, навпаки, вертається до неї. Різдво – це свято сімейне. Хочеться, щоб люди завжди думали про те, де є ті люди, які їх люблять, яких люблять вони. Музика, пісні й танці, розкішна ялинка – зробимо разом 23 грудня неймовірно магічним святковим днем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів