Леся Нікітюк показала, куди вирушила після фіналу ”Танців з зірками”

Українська телеведуча і мандрівниця, фіналістка проекту “Танці з зірками” Леся Нікітюк вирушила відпочивати в Об’єднані Арабські Емірати.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала перші фото з відпустки, пообіцявши тішити шанувальників і іншими знімками “їжі, сонця, шопінгу і моря”. Ведуча зізналася, що через участь у телевізійних шоу працювала без вихідних, і лише в Дубаї змогла виспатися вперше за останні півроку.

“Салам алейкум. Сьогодні я відіспалася вперше за 6 місяців постійних ТВ проектів. Я відіспалася, і у мене в голові немає тривоги і постійних думок типу: блін, через годину в кадр?! Треба бути Зверху! Зверху! Зверху!!! ча- ча раз, два, три!!! Я 6 місяців пахала без вихідних!!! Так що не дивуйтеся, що тепер в моєму інста буде багато їжі, сонця, шопінгу і моря! Всім добра! ” – написала Леся.

На першій фотографії мандрівниця в піжамі і масці для сну позує в готелі. Друге фото зроблене на вулиці. На ньому Нікітюк демонструє ідеальну фігуру в сексуальному купальнику.

Як відомо, артистка працювала над багатьма телевізійними проектами – “Хто зверху?”, “Хто проти блондинок?” – які виходять на Новому каналі, а також була учасницею проекту “Танці з зірками”. Незважаючи на постійну критику суддів, Леся дійшла до фіналу шоу і навіть зайняла друге місце.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Салам алейкум😎 Сьогодні я відіспалась…вперше за 6 місяців Постійних ТВ проектів, я відіспалась…і в мене в голові немає тривоги і постійних думок типу: -Бляха через час в кадр?!? – Треба бути Зверху!!Зверху!!! Зверху!!! – Ча-Ча раз, два, три!!! Я 6 місяців пахала без вихідних!!! Так шо не дивуйтесь що тепер в моєму інста буде багато їжі, сонця, шопінгу і моря! Всім добра😘#ladytravel #ladyле💋 #багиняламината

Допис, поширений Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

No photoshop 😎#ladyле💋 #багиняламината

Допис, поширений Леся Никитюк (@lesia_nikituk)

Джерело

Поділись


Новини партнерів