Іраклі Макацарія прокоментував ”роман” з Мішель Андраде на ”Танцях із зірками”

Участь грузинського бізнесмена Іраклі Макацарії у шоу “Холостяк” сформувало у глядача певні і не зовсім правильні асоціації з ним. Тому бажання по-людськи підтримати колегу по проекту “Танці з зірками” Мішель Андраде і були розцінені, як жести уваги.

Так, у інтерв’ю журналу Viva! фіналіст “Танців з зірками” прокоментував чутки про роман із молодою співачкою. За словами бізнесмена, брати участь в такого роду проектах завжди психологічно важко.

“Я чудово розумію, як психологічно складно брати участь у такому шоу. І мова зараз не тільки про Мішель — на цьому проекті я познайомився з величезною кількістю дуже хороших, позитивних, цікавих людей. Але на відстані комусь здалося, що людська підтримка — це з мого боку знаки уваги”, — наголосив він.

Найважливішим у цій ситуації, додав Макацарія, для нього було те, що все правильно розуміла сама Мішель Андраде.

“На жаль, це неминуче (розмови, чутки, домисли. — Ред.): Шоу “Холостяк” сформувало у глядачів певну асоціацію. Мішель, на щастя, все розуміє правильно”, — додав він.

Нагадаємо, протягом 14 тижнів ефірів шоу “Танці з зірками” Іраклі Макацарія і співачка Мішель Андраде були не єдиними, кому приписували роман. Глядачі запідозрили у стосунках і актора Павла Вишнякова з його партнеркою Юлією Сахневич. Коли ж артиста запитали у прямому ефірі, чи правда те, що між партнерами є почуття, він обмежився вельми неоднозначною відповіддю про своє щастя, яке “знаходиться поруч”.

5 сезон “Танців з зірками” закінчився перемогою коміка Ігоря Ласточкіна та його партнерки Ілони Гвоздьової, і це викликало у мережі суперечки. Друге місце цього року дісталося скандальній телеведучій Лесі Нікітюк, третє — відомому “холостяку” Іраклі Макацарії, що також стало приводом для дискусій.

Джерело

Поділись


Новини партнерів