Учасниця шоу “Танці з зірками” влаштувала стриптиз на ТБ

Українська телеведуча та учасниця ”Танці з зірками” Леся Нікітюк на зйомках телевізійного шоу “Хто зверху?” виконала стриптиз. Капітан жіночої команди таким чином виконувала одне із завдань.

Оскільки це раунд “Обмін ролями”, команда Нікітюк мала станцювати чоловічий стриптиз. Кадрами з шоу поділився модель Самвел Тумаян, який також взяв участь у проекті.

Дівчатам дали три обов’язкові умови: прокрутитися на пілоні, обіграти краватку і зняти з себе штани одним рухом. Першою підкорювати танцпол вирішила Нікітюк. У процесі танцю роздяглася і залишилася у чорному боді з яскраво-червоним мереживом.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Сегодня в 19.00 @novy_channel Включаем и смотрим долгожданную серию ( ХТО ЗВЕРХУ ) . Было круто ❤️🎊 @lesia_nikituk @vicky_mare @pedanos @siriy_ua . . #Samvel #топмодельпоукраински #супермодельпоукраински #тмпу #тмпу4 #смпу #красота #любовь #фото #я #подпишисьнаменя #подписказаподписку #подпискавзаимно #инста #инстаграм_порусски #swag #tflers #like4like #likeforlike #l4l #instagood #instadaily #мода #стиль #украина #kyiv #хтозверху #новыйканал

Допис, поширений Самвел Туманян (@samvel_official)

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів