Джонні Депп вперше вийшов на публіку після тривалої перерви

Останні місяці 55-річний голлівудський актор провів на самоті. Не секрет, що популярний брюнет розлучився з другою дружиною Ембер Херд в 2017 році, після чого на Джонні Деппа обрушилася безліч звинувачень. Спершу знаменита блондинка розповіла про рукоприкладство з боку обранця, пізніше колишні охоронці та домогосподарки подали судові позови через невиплату заробітної плати, а тепер адвокат і бухгалтер розповіли правду про нечесність роботодавця. Не секрет, що зірка кінофільмів загруз в боргах, оголосив себе банкрутом, а також перестав відвідувати світські заходи.

Проте, вчора Джонні Депп вперше за довгий час покинув розкішний особняк, розташований в передмісті Лос-Анджелеса. При цьому знаменитий американець прибув на урочисту прем’єру фільму «Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда», в якій виконав одну з головних ролей.

Світський захід пройшов в Лондоні. При цьому знаменитий брюнет позував в класичному жакеті чорного кольору з фактурного оксамиту, облягаючих чорних джинсах, сорочці і масивних черевиках з лакованої шкіри. Джонні Депп доповнив образ, використовуючи численні ланцюги і кулони.

Варто відзначити, що голлівудський актор погодився дати інтерв’ю, в якому розповів про свої враження про зйомки. Однак шанувальники відзначили, що зірка Голівуду змінився до невпізнання. Очевидці помітили вікові зміни в зовнішності Джонні. До речі, не виключено, що популярний брюнет пережив серйозний стрес. Адже не так давно стало відомо, що голлівудського актора не затвердили на роль головного «пірата» в рімейку культового сиквела. Крім того в нинішньому році Джонні Депп очолив рейтинг «найбільш переоцінених знаменитостей».

Джерело

Поділись


Новини партнерів