Полякова дала відверте інтерв’ю

Днями популярна співачка Оля Полякова дала відверте інтерв’ю у ефірі одного із українських телеканалів.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на ексклюзивний матеріал інтернет-видання “Гордон”.

Ольга відверто розповіла про своє становлення як співачки, особисте життя, родину та політичні вподобання.

– Судячи по твоїх частих останнім часом появам з Володимиром Зеленським, я так розумію, що ти з кандидатом в президенти вже визначилася?

– А він уже заявив про це офіційно?

– Треба, щоб заявив офіційно?

– Ну звичайно! У нас так багато говорять … Я теж можу заявити! Алесь, знаєш, я хочу бути президентом. Там так багато не зовсім … м-м-м … адекватних людей – чим я гірша ?!

– Як ти думаєш, чому не може людина, що приймає рішення, зібрати всіх, хто тримає акції держави Україна (умовно), олігархів, і сказати: хлопці, живемо і працюємо за правилами з завтрашнього дня? Ти б могла так зробити?

– Ці люди звикли до певного способу життя: всі ці прекрасні яхти, всі ці чудові літаки, відпочинок на Мальдівах. І в якийсь момент ти їм говориш: давайте ви все це віддасте державі і почнете жити на 40 тис. грн (або скільки вони там отримують, я не знаю) …

– Ти маєш на увазі народних депутатів?

– Так.

– Зараз вони отримують менше: 20-25 тисяч.

– Ось. А вони звикли до якогось певного способу життя, їм потрібно утримувати …

– Ні, я кажу про олігархів. Умовно, це 10 осіб, найбагатших в Україні. І ось вони …

– Ти була б жорсткою керівницею?

– Я б – так! Але чому вони цього не роблять? Мені здається, що вони (крім того, щоб залізти, вибачте, рилом в корито) хочуть ще і щось хороше зробити. Хочуть чи ні, я не знаю, але я б, на мою думку, хотіла. Але свої гроші я заробляю важким, каторжною працею …

– Є кандидат в президенти, за якого ти б ніколи не пішла агітувати або співати?

– Звичайно.

– Хто це?

– Уже є заявлені кандидати?

– Звичайно. Можна пальці загинати: Порошенко, Тимошенко, Ляшко, Бойко, Гриценко, Рабинович, Безсмертний, Наливайченко, Тарута. Вибирай будь-кого.

– Розумієш, це як в жіночому гардеробі: купа суконь, а надіти нічого. Так і з цими президентами. Ну так, щоб віддати стовідсотково свій голос, повірити … Ну, послухай, ці люди вже давно в політиці.

– До речі: Зеленський і Вакарчук. Якщо підуть.

– Ну якщо підуть … Хто дасть мені пост міністра поп-культури, за того і буду голосувати (сміється). Чому, до речі, немає такого міністерства?, – заявила Полякова.

Джерело

Поділись


Новини партнерів