Лілія Ребрик похизувалася однаковими нарядами з донькою

Лілія Ребрик – чудовий приклад неперевершеної в усьому жінки, яка встигає будувати кар’єру, виховувати дітей і при цьому неймовірно виглядати.

Нещодавно телезірка запостила в особистий мікроблог свіженькі світлини зі старшою донькою Діаною та їхні “модні веселощі”.

Цього разу дівчата нарядилися в однакове вбрання та позували на камеру. На фото чітко видно, що українській селебріті підростає гідна заміна.

От що означає вміти швидко приймати рішення. Сказала, що на новий рік вона буде леопардом. «Мама, бери обидві,- каже. Будемо вдвох леопардами». Залишилося ще для маленької леопарда знайти. А взагалі, Діана так любить приміряти мої речі. Хоча хто з нас не любив цього робити в дитинстві? Мамині сукні- здавалися найбільшою радістю, – додала відома білявка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Давно я не викладала наші з дочкою дівчачі «штучки»😉. Розказую: леопард зараз в тренді🐆, свята наближаються, думаю, треба вибрати: класичного леопардового кольору довгу сукню, чи зеленого коротку???🤔 Обидві сукні @helen_viare 🌹. І… поки мама думала- дочка влізла в мою коротку сукню- і питання вирішено!😂😂😂. От що означає вміти швидко приймати рішення))). Сказала, що на новий рік вона буде леопардом)))))🙈🤣. «Мама, бери обидві,- каже))). Будемо вдвох леопардами 😂». Залишилося ще для маленької леопарда знайти. А взагалі, Діана так любить приміряти мої речі. Хоча хто з нас не любив цього робити в дитинстві?))) Мамині сукні😄- здавалися найбільшою радістю. Ваші дівчата так роблять? Що більше тягають? Сукні, косметику чи підбори?😉 #дівчататакідівчата #дикасімейка #моднідівчата #скоробудетретійлеопард

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Джерело

Поділись


Новини партнерів