Скандальна співачка Анна Сєдокова залишила своїм шанувальникам дивне послання

Скандальна українська співачка Анна Седокова залишила своїм шанувальникам дивне послання. Вона написала, що їй часто буває нудно і вона намагається “бути нормальною”.

На знімку, який вона також опублікувала на своїй сторінці в Instagram, співачка лежить на пляжі в роздільному купальнику. Крім того, вона позбавила своїх фоловерів можливості коментувати фото.

“Якби ви знали, як мені часто буває нудно. Так хочеться, щоб мене здивували. Здається, я вже все це бачила, все знаю. Здається, я точно знаю як, навіщо і скільки. Розумніші хлопці грають у гру довго. Ось беруть і б’ють по его. Знають, як я збуджуюся, але якось теж не сильно працює. Я правда намагаюся бути нормальною, але якось не дуже виходить. Так вип’ємо ж за це”, — написала співачка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Если бы вы знали, как мне часто бывает скучно. Так хочется, чтобы меня удивили. Кажется, я уже все это видела, все знаю. Кажется, я точно знаю как, зачем и сколько. Парни по умнее играют в игру на долгую. Вот берут и бьют по эго. Знают, как я возбуждаюсь, но как-то тоже не сильно работает. Я правда пытаюсь быть нормальной, но как-то не очень выходит ))) Так выпьем же за это 🍸

Допис, поширений ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)


Джерело

Поділись


Новини партнерів